Intrati in legatura cu noi

La centrul nostru aplicarea dureaza maxim 2 ore, nefiind necesara demontarea panourilor de usi.

Aplicarea de folii auto este perfect legala. La aplicare in centrele noastre primesti un Certificat de Conformitate RAR si garantie.

Prin Certificatul de Conformitate si prin insemnele care se pun intre folie si geam, de obicei, pe unul dintre geamurile laterale.

NU. Dupa aplicarea foliilor nu mai trebuie sa obtii nici o omologare sau autorizare si nici nu trebuie sa mergi la RAR pentru a se mentiona in talon aplicarea lor. Documentele care dovedesc ca ai folii legale se obtin pe loc de la centrele noastre atunci cand vii pentru aplicarea foliilor.

Aceasta este o folie speciala care se numeste Car Film si este total diferita de foliile solare sau de securizare. Se pune pe faruri (farurile din plastic nu se mai matuiesc iar cele din sticla nu se mai sparg), pe prima patrime a capotei, a aripilor, pe spoilere, pe praguri, pe oglinzile laterale vopsite in culoarea masinii, la causul manerelor usilor, in spatele rotilor si oriunde suprafata vopselei este mai solicitata de actiunea criblurii, a bitumului, a vopselei de marcaje si a insectelor.
Folia aplicata pe vopsea o protejeaza de zgarieturi brutale si de ciupiturile de criblura, este o protectie mai mult decat eficienta, dar reduce, putin, din stralucirea lacului si este vizibila de la o distanta mai mica de 1,5 m.

Nicaieri in lume nu se aplica folie pe parbrizul masinii, nici pe exteriorul, nici pe interiorul acestuia.

Desigur! Noi chiar recomandam acest tip de folie pentru a preveni furtul bunurilor aflate in interiorul masinii. Uneori, de indata ce ai parasit masina, chiar si pentru cateva minute, acest fapt este remarcat imediat de catre indivizi antrenati in acest scop. Folosind forta, aceste persoane vor distruge unul din geamurile masinii tale si vor fura tot ce ai lasat pe bancheta. Dar daca ti-ai aplicat pe geamurile laterale folie, poti sa stai linistit in privinta acestui tip de hoti. De indata ce hotul incearca sa distruga geamul lateral al masinii tale (acestia nu incearca niciodata sa patrunda prin parbriz sau prin luneta), realizeaza ca sticla ramane intacta si nu poate fi zdrobita. Acest lucru produce cel mai adesea o mare confuzie hotului care, in noua din zece astfel de cazuri, va fugi, in loc sa riste sa fie prins din cauza incercarilor repetate de a trece de bariera foliei securizate .

Pe stoc avem intotdeauna cel putin trei nuante de fumuriu (mediu, inchis si foarte inchis) si o folie de securizare acromatica (fara culoare). La comanda, putem aduce si nuante de albastru, verde, rosu, argintiu sau alte culori pe care le poti vedea consultand cataloagele de mostre .

Pe geamurile laterale spate si pe luneta poti sa aplici folie oricat de inchisa, cu conditia sa fie omologata RAR. Nu la fel se intampla si cu geamurile laterale fata. Pentru aceste geamuri RAR nu autorizeaza decat o anumita nuanta, care este atat de deschisa incat, practic, nu coloreaza geamul de loc. De aceea, daca doresti sa aplici folie autorizata pe laterale fata, iti recomandam foliile antiefractie care te protejeaza in mod real la stopuri, benzinarie, etc.

Cele mai multe tari nu accepta acest tip de folie din cauza faptului ca reflexia este atat de puternica incat ii poate orbi pentru un moment pe soferii din jurul tau. Au existat cateva accidente grave a caror cauza directa a fost acest tip de folie, aplicat pe masini. Compania noastra nu este de acord cu aplicarea acestui tip de folie si le cere tuturor distribuitorilor sa nu accepte aplicarea de folie reflectorizanta pe masini.

In primele 30 de zile de la aplicare este posibil sa se formeze bule cat timp adezivul lucreaza. Daca bulele nu dispar dupa 30 de zile inseamna ca adezivul care nu a prins destul de bine si iti recomandam sa te intorci la centrul unde a fost aplicata folia, pentru remedierea problemei in baza garantiei.

Folosim doar folie care contine un strat dublu, durabil si rezistent la zgarieturi, folosit pentru a proteja suprafata foliei. Daca folosesti geamul in mod normal, ridicandu-l si coborandu-l fara alte manevre bruste, foliile noastre vor avea o durabilitate indelungata. Este insa important sa cureti periodic garniturile geamului pentru a preveni acumularea de particule abrazive in aceste zone. 

Acest lucru este posibil, iar recomandarea noastra este sa te adresezi unuia dintre centrele noastre, care va executa acest serviciu in conditii de siguranta.

Daca nu ai experienta in domeniu cu siguranta nu vei reusi sa faci acest lucru intr-un mod corespunzator. Se stie ca un aplicator de folie auto are nevoie de cel putin doi ani de experienta, pentru a fi capabil sa aplice folia rapid si profesionist.

Motivele principale sunt doua:
1. Pretul foliei difera de la un producator la altul. Foliile omologate, cu garantie, au intotdeauna pretul mai mare decat cele pe care le gasesti pe strada. Pretul difera si in functie de garantia disponibila pentru fiecare tip de folie si de politica de promovare a importatorului.
2. Pretul difera si in functie de aplicator. Printre aplicatorii autorizati exista firme care promit garantie pentru o perioada indelungata de timp dar care dispar in cateva luni. O folie de buna calitate, garantata pentru o perioada lunga de timp, de catre o companie care are deja un renume in acest domeniu, nu este cea mai ieftina dar va va oferi numai motive de satisfactie.

Open chat
Buna,

Cum te pot ajuta?